Super Oferta! SSD de vanzare

Fac curatenie in casa si am 2 (da, doua) bucati SSD de vanzare. Se vand separat, dar daca le iei pe amandoua beneficiezi de un discount suplimentar.

Update: S-au dus! Ambele SSD-uri au fost vandute.

Este vorba despre un SSD Crucial m4 de 256GB si 2,5inch. Adica incap in orice laptop cu OS X, WIndows sau Linux. Il dau sigilat in ambalajul original.

Un astfel de SSD se vinde in Romania cu 941 RON (asta e cel mai mic pret gasit astazi).

De la mine il iei cu 680 RON.

Expedierea se face oriunde in Romania (sau strainatate). Metoda de expediere este aleasa si platita de catre cumparator.

Esti interesat? Discutam pe mail: boioglu [pe] gmail.com. Primul venit, primul servit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. @Sever, @Droopy: depinde de MacBook Air. Modelele noi nu il suporta. Ca de altfel nici retina MacBook Pro. Dar sunt bine pentru orice alt laptop, de la Apple sau alti producatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*