Adu inapoi Casuta de Embed pe YouTube

YouTube si-au schimbat (din nou) infatisarea si odata cu ea au ingropat si mai mult casuta de embed. Trebuie sa apesi pe 3 butoane ca sa ajungi la ea.

Din fericire, exista si useri care se pricep sa o aduca inapoi. Eu am cautat o solutie de genul asta ieri si astazi, Alexandru Raduta a venit cu o solutie cit se poate de eleganta. un .js pentru Chrome.

Il descarci de aici si apoi mergi pe Chrome la meniul acela cu 3 linii orizontale – Tools – Extensions sau la Window – Extensions. Cauti documentul downloadat mai devreme si il pui in pagina de Extensions cu drag-and-drop.

Este setat pe width de 640, dar poti sa-l modifici daca deschizi documentul cu un editor de text.

Vei vedea casuta cu informatia de embed ca apare imediat sub video pe pagina de YouTube.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*