supararea hip-hop-erilor

e vorba de cei de cinta hip-hop la noi. si-au dat seama ca nu mai sunt promovati de radio si tv asa ca au ales internetu pentru a-si difuza creatiile

"Puya a decis sa isi lanseze pe internet chiar prima piesa realizata pentru albumul solo. Solutia….
Aici nu ne cenzureaza nimeni."

pai sa-si faca si blog, zic eu, si sa posteze in versuri. cred ca ar fi un gest unic (sau macar original) in blogosfera romaneasca, nu?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*