primele liste roMEDIAblogger

roMEDIAblogger striga catalogul. asociatia media a bloggerilor romani isi cheama azi membrii la apel. citi si cum sunt, vom afla in citeva zile. pai sa inceapa distractia…

tot azi, roMEDIAblogger vine cu o idee americaneasca. bloggerii romani merita sa fie citati de agentiile de presa din tara noastra. e nevoie doar de putina buna-vointa si un set de reguli. roMEDIAblogger e gata sa discute cu un Mediafax sau un newsIN si nu numai. aviz amatorilor ;)

si inca ceva. de azi roMEDIAblogger e si pe mail. adresa de contact e romediablogger@gmail.com 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*