cel mai bun post de blog

odata cu roblogfest ma gandeam care ar fi cel mai bun post al meu. cred ca intotdeauna am gandit ca postul cel mai bun urmeaza sa fie scris. tratez cu seriozitate si gandesc un post. nu arunc ceva pe blog doar de dragul de a scrie ceva sa umplu spatiul. 

uneori imi doresc sa am posibilitatea sa scriu ceva pe blog si sa pot vedea doar eu ce am scris. sa scriu pentru mine si rindurile sa fie invizibile pentru altii. da, stiu ca pot parola un blog si sa am un grup restrins de cititori, dar nu e acelasi lucru…

cred ca o sa incep sa ascund pagini in blogul meu. daca vor fi gasite de cineva vreodata  – foarte bine, daca nu, doar eu le voi stii unde sunt.

cel mai bun post de blog nu e unul copiat de prin alte parti si nu e nici unul de amintiri. cel mai bun post de blog e unul care tie iti trezeste spiritul atunci cind il scrii si de fiecare data cind il citesti. dar este si postul care ii face pe ceilalti bloggeri sa se ia dupa tine si sa te imite stingaci. cel mai bun post este acela care face un cititor ajuns din greseala pe blogul tau sa citeasca tot ce ai scris in luna aia si nu numai… 

nu in ultimul rind, cel mai bun post este unul care il face pe cititor, de orice factura ar fi el, sa se opreasca, sa stea un minut si sa gindeasca.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*