google minus video

that kinda sucks. google video mi se parea destul de OK, iar filmele updatate acolo erau online destul de repede.

anyway, in curind google video nu va mai accepta …video. va pastra totusi filmele existente. e un fel de a spune… “inchidem google video. folositi youtube!”

acum imi place vimeo. interfata e eleganta, iar site-ul destul de bun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Chiar ma intrebam care va fi soarta lui Google Video o data ce au cumparat YouTube. Inevitabil, renunta la serviciu.
    Cat despre Vimeo, imi place playerul mai mult decat cel al YouTube, in schimb interfata are multe minusuri la capitolul usability.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*