exclusivitate: roBlogosfera pe iPhone

nu ma pot abtine sa nu pun citeva poze pina cind va fi gata filmul cu iPhone. calitatea este inferioara pt ca sunt capturi video. dar intentia conteaza…

delecteaza-te cu boio, piticu si zoso pe iPhone dar si alte citeva imagini de la testul iPhone facut in exclusivitate pt roBlogosfera :) 

aici e povestea (pe scurt) testului de iPhone de azi.

  

 

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. @fen: este o fasie de plastic cu care iphone-ul e legat in magazin, ca orice alt telefon. cel pe care l-am testat timp de 20 minute era intr-un magazin at&t.

1 Trackback / Pingback

  1. piticu.ro pe iPhone » piticu.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*