am avut dreptate: avem jailbreak pt iPod Touch 2nd gen

redsn0w este metoda de jailbreak pentru versiunea a 2-a de iTouch pe care o astepta toata lumea. Jucaria nu e inca gata, dar va veni de la Dev Team, in curind.

ce va aduce asta? in primul rind aplicatii folositoare din Cydia si apicatii crackuite din AppStore. cel mai important e faptul ca utilizatorii de iTouch vor putea sa-l foloseasca pe post de telefon VOIP.

uite asa incepe sa merite sa-ti iei iPod Touch. Mai ales ca nu vine cu abonamente costisitoare si e mult mai subtire si putin mai rapid decit iPhone.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*