stiri de tv

stii ca televiziunile americane au avut o duminica fara stiri importante dupa promo-urile care se fac pe parcursul zilei pt jurnalul de seara.

azi am auzit un "text" de promo oarecum penibil… zicea o televiziune ca la jurnalu de seara o sa vedem "10 minute de stiri fara reclame". si atit! cu alte cuvinte … avem o gramada de stiri de umplutura, dar nici una nu merita mentionata. in plus, nu am putut sa vindem reclama pt un asemenea buletin de stiri.

bine ca nu dureaza mult jurnalul…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*