the coke side of life

a trecut vremea "always coca cola". televiziunile din state difuzeaza de zor noua reclama a bauturii racoritoare amintite: un personaj virtual se misca intr-un cadru identic cu cel al unui joc de computer. impiedica un hot sa fuga, ajuta un homeless, ii da punga cu bani cazuta unui angajat de la banca…

pe tot timpu reclamei poti auzi un cintecel care prinde, iar versurile pe care le-am retinut sunt: "give a little love and it all comes back to you"…

aaa, iar sloganu nou este cel din titlu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*