regina angliei – obsedata de wii

adik femeia chiar se joaca. deocamdata nu are…bani sa-si cumpere o consola asa ca o foloseste pe a printului william. ciar se bate cu ala micu pentru a pune mina pe jucarie.

amarita de ea… sa-i facem o donatie?

btw, jocul ei preferat e cel de bowling.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Inseamna ca am gusturi….regale. :)) Intr-o perioada si eu am locuit la cineva care avea Wii si mi-a placut ff mult.

  2. O stire ca asta face cat cinci campanii publicitare. Sunt curios ce cresteri a avut Nintendo la vanzari dupa ce s-a auzit ce preferinte are casa regala :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*