steve, probleme ma?

new yorkezii care stau linga magazinu local apple i-au dat in judecata pe “baietzii cu merele” pentru ca de foarte multe ori in zona e mare galagie.

lu steve jobs probabil ca i-a cazut fatza cind a auzit povestea pt ca “galagia” era generata de 2 mari concerte: linkin park si jonas brothers. fanii se adunasera in fata magazinului apple unde performau cele 2 trupe si tipetele de bucurie i-au cam deranjat pe vecini…

in alta parte a statului unde poti sa dai pe oricine in judecata, o tanti si-a dat seama ca iPhone-ul nu prea e ca in reclamele de la TV asa ca a chemat apple in instanta.

unii se bucura: daca tanti cu telefonu castiga procesu, distractia se transforma in “class action suit” adik un fel de precedent pe baza caruia orice cumparator de iPhone poate sa primeasca despagubiri de la apple daca dovedeste ca a fost “inselat” cumva.

nu cred ca duduia o sa castige. si asta pt ca problemele cu iPhone pot fi rezolvate cu un firmware upgrade.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*