orange cu actorii la coada

este vorba despre Orange polonia. dar nu ne-ar mira daca orange romania ar fi angajat niste studenti la actorie infometati, dornici sa faca si ei un ban de buzunar.

lumea nu se inghesuie la lansarea iPhone? no problem. avem actori care abia asteapta sa joace rolul vietii lor: acela de …codas in fata unui magazin…

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Asa a fost si in Timisoara. Primii veniti erau “actori” pentru atmosfera. Ma miram ca sunt atatea fete pasionate de iPhone. Numai cativa din cei pe care i-am gasit la coada au fost clienti. Restul erau figuranti angajati.

  2. urat din partea lor daca au facut una ca asta, dar pana la urma isi fura caciula singuri..ca o sa se vada exact cate iphone-uri se vand, aici nu mai pot trisa…si in final n-o sa-i ajute la nimic ca au angajat actori… parerea mea…

  3. @mircea: nu am zis ca studentii sunt infometati, ci ca aia din polonia sau romania care au acceptat un astfel de job ar fi.

    altfel nu vad de ce s-ar baga intr-o asemenea “mizeriutza”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*