seinfeld incearca sa salveze imaginea microsoft

sau cel putin a acceptat sa participe la o campanie de 300 milioane dolari facuta de microsoft. el primeste numai … 10 milioane.

baietzii si-au luat-o rau de tot cu toate campaniile facute de Apple in seria “get a mac”.

replica micsrosoft se cheama “windows, not walls” si in reclame vor aparea alaturi de seinfeld si bill gates, chris rock sau will ferrell.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Incearca si microsoftul cum poate insa mi se pare aiurea ca incearca cu seinfeld, care are intr-adevar (sau avea) un show destul de cool, insa ca si persoana din cate am citit, nu e chiar asa cool precum show-ul.. nici macar pe aproape… ce transmite asta despre microsoft?

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Microsoft / Jerry Seinfeld Commercial | boio.ro
  2. Apple da replica Microsoft | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*