Star Wars: The Force Awakens – trailerul oficial

Nu stiu cum vine asta cu trailerul oficial, ca doar am mai avut cateva pana acum. Cert este ca acest ulti trailer pare sa schimbe putin povestea din film. Personajele sunt mai umane, nu sunt foarte SF si atmosfera e cu totul alta.

Star Wars: The Force Awakens vine in cinema pe 18 decembrie. Presupun ca si in Romania va fi disponibil in jurul aceleiasi date.

Cine mai merge sa-l vada?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Poti sa faci rezervare deja la el :) … teoretic, apare pe site-ul Cinemacity optiunea de rezervare cu data,ora, locatie da cand ajungi sa alegi locurile primesti acest mesaj “Pentru acest spectacol , la ora selectata de dumneavoastra nu se mai pot emite rezervari online. Va rugam sa selectati un alt eveniment”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*