Microsoft / Jerry Seinfeld Commercial

am mai povestit despre campania de jdemilioane de dolari pentru revitalizarea windows. reclama aia a sosit in sfarsit, dar mie mi se pare cam trasa de par…

da-ti cu parerea in comentarii. merita Jerry 10 milioane de dolari pentru asta?

the future. delicious? come on… puteau sa vina cu ceva mai destept. : ))

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Reclama e originala … asta-i sigur.

    Nu prea arata a o reclama normala, pare mai mult un numar de comedie, insa s-ar putea ca nu numai cei $10M sa-l fi determinat pe Jerry sa accepte … nu cred ca fi acceptat o reclama in care sa tina frumos cutia de Vista langa ureche si sa-l laude cu gura mare.

    Anyway, la banii celor de la Microsoft, $10M merita si numai valurile pe care le fac (chiar si prin acest articol) prin aparitia lui Jerry. Ar fi putut face si o reclama muta cu Jerry la cafea cu Bill ca tot s-ar fi vorbit despre ea.

  2. ce-i drept sunt cam neintiata intr-ale publicitatii dar ai e bine zis k incearca…din punctul meu de vedere nu o sa reuseasca mare lucru cu spotul asta ….

3 Trackbacks / Pingbacks

  1. reclama cu seinfeld - varianta 2 | boio.ro
  2. seinfeld/gates - a doua reclama | boio.ro
  3. Pentru o masina | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*