Wove Band – primul ceas cu un display flexibil

The Wove Band are un touchscreen display flexibil cu E-Ink. Apare in 2016.

Mi se pare interesant doar ca si concept. E-Ink nu mai e de domeniul prezentului, Cel putin nu la un refresh rate ca ala prezentat in video. Cand vezi ce au facut Amazon cu Kindle sau Pebble cu ceasul lor cu E-Ink iti dai seama ca un astfel de gadget merita inventat acum 3 ani.

Ideea unui display flexibil imi place, dar parca e mai comod sa ai totul in fata si sa misti un deget pentru a vedea alte informatii decat sa intorci incheietura mainii pentru a te uita “dupa colt”.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*