ti-e si frica sa mai dai faliment

CEO-ul unei companii care produce piese pentru telefoane mobile a fost impuscat de un angajat.

agresorul fusese dat afara pt ca firma nu prea mai avea de lucru odata cu toata criza economica din state. al a intrat in biroul central al companiei si l-a omorit pe sefu cel mare si inca doi angajati. acum individul e dat in urmarire generala.

si daca tot e liber prin silicon valley… pe cine mai vrei sa mai impuste?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

  1. Acum ai bagat sperietii in mine, io luni trebuie sa il anunt pe un subaltern ca datorita problemelor din piata trebuie sa plece … Oare se gasesc veste antiglont in Romania? Ca de altele nu-mi este frica (3 stiluri de arte martiale spun ca sunt indeajuns, nu? si nu o spun ca sa ma laut :P ). Acum serios … chiar imi este frica de reactia lui, poate o sa il mai indulcesc cand ii voi spune ca si eu am o “scurtare” in statul de plata, undeva la 20% din salar :(

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*