Am avut dreptate: HP condamna WebOS la moarte

Un comunicat de presa sec anunta ca HP renunta la tot ce inseamna WebOS Devices. Cu alte cuvinte, nu vom mai vedea HP Pre sau HP TouchPad.

“HP reported that it plans to announce that it will discontinue operations for webOS devices, specifically the TouchPad and webOS phones. HP will continue to explore options to optimize the value of webOS software going forward.”

In Aprilie 2010, atunci cind HP cumpara Palm, spuneam:

“HP a cumparat azi Palm. De ce am eu senzatia ca se duce de ripa WebOS si vor disparea toate telefoanele alea interesante de la Palm?”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. O miscare proasta dupa parerea mea.. Web OS era un OS interesant… Apropos, pe go4it se spune ca HP va renunta si la producerea de PC-uri, desi e cel mai mare producator :)). Asta chiar m-a dat pe spate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*