Sportivi amatori voluntari curăță de gunoaie zone verzi din  Ilfov, Constanța și Prahova

Plogging pentru România

Plogging pentru România, mișcare ecologică prin sport, ce curăță de gunoaie pădurile din țară, cu sprijinul voluntarilor, lansează Ediția 3 a proiectului, care se va derula în perioada următoare în zonele Ilfov (pădurea Cernica), Constanța și Prahova.

Inițiatorul proiectului este Asociația Adrenallina Media, care anunță și calendarul noilor activități din cadrul proiectului:

Ilfov 15-16 august 2020,

Constanța 12-13 septembrie 2020,

Prahova 19-20 septembrie 2020.

Cei interesați să se alăture proiectului și să devină voluntari pentru unul dintre cele 3 evenimente se pot înscrie pe platforma oficială, la:

http://plogging.ro/voluntari/

Până acum, prin acțiunile eco sportive Plogging pentru România s-au strâns aproximativ 7 tone de gunoaie și plastic din păduri.

Evenimentele Plogging pentru România se vor derula respectând normele legislative în vigoare privind siguranța în contextul Covid-19: în cadrul acțiunilor, grupurile de sportivi amatori voluntari în proiect vor fi împărțiți în grupuri de maximum 10 persoane, vor respecta distanțarea și vor purta masca de protecție.

Prima activitate se va desfășura în pădurea Cernica și va fi realizată în parteneriat cu Asociația Adevărații VeloPrieteni, un grup de sportivi amatori pasionați de mersul pe bicicletă.

Plogging pentru România Ediția 3 este finanțat de programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*