sperante pt unlock iPhone 1.1.2

in primul rind NU FACE UPGRADE la 1.1.3 ca sa mai poti sa te alegi cu un unlock.

pe scurt: avem nevoie de 1.1.3 de la apple ca sa ne dam seama daca va exista un unlock pe cale software. sansele sunt… asa si asa.

baietzii zic ca e foarte posibil ca actualele metode de hardware unlock pt iPhone sa mearga. va fi nevoie de actuall jailbreak si de un programel in plus instalat pe telefon dar asta nu ne deranjeaza, nu? 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Mai mult ca sigur o sa vina o vreme cand o sa se zice “Daca vreti sa deblocati iPhoneul faceti update la versiunea 1.1.3”. Dupa cum am mai zis, timpul le rezolva pe toate …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*