favicon patetic

m-am distrat putin in seara asta. cautind un produs am dat peste un site care avea drept favicon sigla de la internet explorer. mi-a atras atentia tocmai pt ca eu intru pe net cu firefox 3.

si nu orice ie, ci IE6 :)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Inseamna ca site-ul nu e prea vizitat… ca daca intra pe el de la Microsoft sigur faceau presiuni asupra lui sa-si schimbe faviconul. Ar mai fi si alta problema … sa intre pe le cei de la Microsoft cu IE6 si sa nu vada diferenta :))

  2. Ceva penibil, bine ca nu scrie pe undeva optimizat pentru firefox, faviconul este de la Internet Explorer iar webdesignerul a facut testele in Flock.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*