Mergi la vot!

Eu votez astazi. Este dreptul meu si cred ca daca vrei sa contezi ca si voce in localitatea ta, atunci trebuie sa votezi.

Asigura-te ca esti informat si ca votezi in cunostinta de cauza. Nu vota partide, ci oameni.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Mai crede cineva ca are importanta cu cine votam noi? Are vreo insemnatata in mersul lucrurilor si al tarii cine iese primar sau presedinte? Nu ei ne conduc!
    Acum cateva zile, doi batranei discutau in autobuz, iar unul dintre ei era indignat pe faptul ca romanii l-au dat jos in ’89 pe Ceausescu. Ma intrebam atunci: oare la cei peste 70 de ani cat avea omul ala, nu a aflat pana acum ca nu romanii l-au dat jos pe Ceausescu si ca implementarea capitalismului a trebuit sa se faca in toata Europa, ca a trebuit sa devenim o tara de consum si multe altele?!?!
    Firesc, AM SA MERG LA VOT! E DREPTUL MEU, E OBLIGATIA MEA CIVICA! DAR…

  2. Este doar un joc in care noi toți suntem niște sclavi . România este controlată din afara iar in interior este jocul unor oameni incompatibili care nu ne conduc tara , dar au numai scopuri personale. Pacat,

  3. Si eu am venit astăzi la votare chiar dacă nu doream sa votez cum nu am fost nici când au fost alegerile prezidențiale ! Sa dea Dumnezeu sa fie de bine pentru cine am votat eu , pentru un om care sa știe ce sa facă cu orașul pe care mii de oameni vor depinde de el in conducerea sa :) ! Eu am speranțe mari in el …

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*