spam sau…

primesc un mail de la niste baietzi care vind cartele d-alea gen next sim. preturile bune, dar oare merita efortul?

eu zic ca nu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Pana la urma m-am hotarat sa folosesc si eu o solutie gen x-sim pentru deblocarea iphone 3g adus din US. Stii cumva daca trebuie sa fac jailbreak inainte sa pun x-sim?
    Pana la urma e vreun motiv pentru care nu as vrea sa folosesc x-sim? In afara de decuparea sim-ului original?
    Mersi.

  2. @dorin: da, tre sa faci jailbreak.
    cu noile x-sim/nextsim, hyper sim nu mai e nevoie sa mai tai cartela. problema e ca sim-tray-ul este fortat la maxim si vei ajunge sa se blocheze chiar in interior din cauza asta.

  3. problema cu solutiile gen “x-sim”, “next-sim”, “blabla-sim” este ca trebuie sa reboot-ezi telefonul de fiecare data cand pierzi semnalul. sau sa scoti cartela si sa o bagi din nou in tray. daca gresesc rog sa fiu corectat cu un link, doua.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*