iPhone se ieftineste?

sunt numai zvonuri asa ca nu te baza pe ele. dar cine vorbeste despre ieftiniri de iPhone si probabil aparitia de iPhone 3G de 32 GB merita bagat in seama.

aaa si sa nu uitam activarea telefonului acasa, cu iTunes. revine si ziphone cu ocazia asta?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. poate sa se ieftineasc ca si asa apare HTC touch Hd si vanzarile iphone o sa scada drastic….parerea mea..

  2. @rares: eu nu m-as baza pe htc. un telefon cu win-mo nu prea are sanse… eventual unul cu google android sa faca o impresie mai buna… dar e greu de ajuns din urma apple.

  3. adrian faza este ca toata lumea e inebunita dupa iphone insa daca s-ar dezvolta SDk de la win-mo pt telefoanele astea noi ce au aparut ar fi cateva telefoane peste iphone…

1 Trackback / Pingback

  1. spam sau… | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*