spam attack la wordpress

de vo 2 zile sunt atacat la greu de spam pe wordpress. si akismetu nu isi face treaba. noroc ca am reguli la postarea de comentarii…

poate ca e timpu pt un upgrade la wordpress 2.5

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Noua versiune e nasoala dpdv vizual si am impresia ca are si bugguri nerezolvate. La mine Askimet nu rateaza nimic. Poate ca-i cazul sa upgradezi Askimet-ul mai curand decat wordpressul

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*