intre chemarea oceanului si internet

am de ales intre a face un curs de diving: nu f ieftin, dar primesc certificat de diving international si de filmari subacvatice.

merita pt ca da bine la cv si mai ales pt ca in state, un videograf care flmeaza sub apa e platit cu 1000 (da, o mie) de dolari pe ora. nu gasesti joburi in fiecare zi, dar daca filmezi 2 zile la rind te-ai scos pt 3-4 luni.

alternativa e statu pe marginea piscinei, la un suc si o portie buna si ieftina de internet…

merita pt ca scriu pe blog, mai citesc una alta si vorbesc cu prietenii pe mess….

5 Comments

 1. eu zic sa nu mai stai si sa te apuci de cursul ala. desi ma bucur ca te ocupi de blog foarte bine, eu zic ca e mai productiv pt tine cursul ala. as ca nu mai sta pe ganduri. toate cele bune

 2. Si eu votez ptr curs. Internetul si iphone-u tot aici o sa fie si dupa. Si deocamdata e liniste la iphone news. Nu tu firmware nou de instalat si deblocat, nu tu cine stie ce softuri revolutionare (poate doar pwn tool-ul), cred ca ne descurcam cateva zile fara tine.

 3. @Adrian: Adriane, IAR te dai mare? :D
  Si o si faci asa din pozitia de om nedotarat, si de “victima” ca esti luat de langa blog, internet, prieteni, etc.! :)) :)) :))
  Mai bine nu ne-ai mai oftica pe noi amaratii care stam p’aciulea si salivam la cine stie ce bunatati mai iti pica tie prin mana pe acolo … sau daca o faci, nu o mai da la mistocareala asa … zi-o VERDE’N FATA, ROMANESTE … daca mai stii cum e…. ca e frumos si bine ce faci si vrei sa faci, dar … ti-am zis.. nu mai posta in victima nehotarata ca nu te prinde!
  Iar daca INTR-ADEVAR iti e dor de tara, prieteni, etc., DE CE AI PLECAT? HA? :D :D :D … hai ca nu ai ce raspunde la asta … ca ne-ai lasat aici si ai plecat …. ca oricare altul dintre noi in locul tau, daca avea oportunitatea ….

  Sper ca ai prins ideea si nu o iei ca ofensa … k?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*