intre chemarea oceanului si internet

am de ales intre a face un curs de diving: nu f ieftin, dar primesc certificat de diving international si de filmari subacvatice.

merita pt ca da bine la cv si mai ales pt ca in state, un videograf care flmeaza sub apa e platit cu 1000 (da, o mie) de dolari pe ora. nu gasesti joburi in fiecare zi, dar daca filmezi 2 zile la rind te-ai scos pt 3-4 luni.

alternativa e statu pe marginea piscinei, la un suc si o portie buna si ieftina de internet…

merita pt ca scriu pe blog, mai citesc una alta si vorbesc cu prietenii pe mess….

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. eu zic sa nu mai stai si sa te apuci de cursul ala. desi ma bucur ca te ocupi de blog foarte bine, eu zic ca e mai productiv pt tine cursul ala. as ca nu mai sta pe ganduri. toate cele bune

 2. Si eu votez ptr curs. Internetul si iphone-u tot aici o sa fie si dupa. Si deocamdata e liniste la iphone news. Nu tu firmware nou de instalat si deblocat, nu tu cine stie ce softuri revolutionare (poate doar pwn tool-ul), cred ca ne descurcam cateva zile fara tine.

 3. @Adrian: Adriane, IAR te dai mare? :D
  Si o si faci asa din pozitia de om nedotarat, si de “victima” ca esti luat de langa blog, internet, prieteni, etc.! :)) :)) :))
  Mai bine nu ne-ai mai oftica pe noi amaratii care stam p’aciulea si salivam la cine stie ce bunatati mai iti pica tie prin mana pe acolo … sau daca o faci, nu o mai da la mistocareala asa … zi-o VERDE’N FATA, ROMANESTE … daca mai stii cum e…. ca e frumos si bine ce faci si vrei sa faci, dar … ti-am zis.. nu mai posta in victima nehotarata ca nu te prinde!
  Iar daca INTR-ADEVAR iti e dor de tara, prieteni, etc., DE CE AI PLECAT? HA? :D :D :D … hai ca nu ai ce raspunde la asta … ca ne-ai lasat aici si ai plecat …. ca oricare altul dintre noi in locul tau, daca avea oportunitatea ….

  Sper ca ai prins ideea si nu o iei ca ofensa … k?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*