jucaria perfecta

sunt convins ca exista o gramada de unelete de genu asta pe piata. eu sunt convins insa ca am gasit-o pe cea mai buna posibila. pretul este incredibil de mic iar optiunile sunt suficient de multe ca sa te simti implinit atunci cind faci o alegere.

vorbesc despre un letherman. daca nu stii ce e intra la ei pe site. eu mi-am luat un kick. nu mai zic ca l-am pierdut o zi mai tarziu… : D

acum ca l-am regasit m-am hotarit sa il tin legat de cureaua pantalonilor. acolo unde ii e locul, de altfel…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. am avut si eu un leatherman wave, dar am facut un schimb care la vremea aceea mi s-a parut bun. l-am dat pe un ipod video 5th generation dar care era stricat si am crezut ca ii pot face un restore si gata. ipodul i;l am si acum dar e stricat hardul, deci nici macar nu il vede calculatorul asa ca nu am la ce sa fac restore. oricum leatherman au scule bune si rezistente. m-a costat acum 5 ani 70 $ iar anul trecut cand l-am dat era aproape nou. sa ai parte de el.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*