dilema cumparatorului online

daca tot vin acasa in 20 zile m-am apucat sa fac cumparaturi. ca de obicei, nu cumpar decit online. (asta pt ca pe lista mea nu e pasta de dinti si alte maruntisuri…)

si am cheltuit in juma de ora peste 3000 (da, trei mii) de dolari!!! pentru mine si citiva prieteni, totusi…

atunci cind cumpar electronice, aparatura audio-video sau orice fel de jucarii intru pe pricegrabber si pe bizrate. motoare de cautare in magazinele online care fac treaba pentru mine: imi gasesc pretul cel mai mic, imi ofera review-uri ba chiar poti cumpara prin ele…

am de fiecare data ocazia sa aleg un magazin cu un pret mai mic (de la 5 la 100 dolari mai mic) sau un magazin pe care il stiu, de la care am mai cumparat si care imi ofera linistea sufleteasca de care am nevoie cind arunc mii de dolari.

de data asta am facut un compromis si am ales un magazin serios, al carui client am mai fost si unu nou descoperit care avea preturi bune.

ambele imi ofereau o masura de siguranta in plus: plata prin google checkout. am incredere ca google nu tine in curtea proprie magazine neserioase.

pina acum, desi e weekend am primit confirmarea comenzii doar pt un singur produs, luat de la magazinul …vechi. e si asta un semn de seriozitate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

  1. Pai ce faci, Adriane, tata? Unde-i informatia din postul tau? Ce rost avea sa scrii ca spargi 3,000 parai pe electronice? Ce ne-ai transmis cu asta?

    Tz, tz, tz…

  2. @stash: nu sunt ziar sa ofer informatii de la politie sau salvare. sau cel putin nu toate posturile mele fac asta.
    este vorba de o analiza comparativa a doua situatii in care e pus un client. dar prefer sa cred ca cititorii mei sunt suficient de inteligenti incit sa nu fie nevoie sa le explic ce scriu…

    @radu: caut anumite specificatii nu un brand anume. il iau pt parintii mei asa ca am nevoie de un laptop… hmmm mediu ca pret si ca performanta.

1 Trackback / Pingback

  1. mac: ce am in bookmarks | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*