monitorul curbat de la alienware

monitoarele de calculator nu ma dau pe spate. nici televizoarele lcd sau plasmele. mda, apreciez un design interesant si niste imagini in 1080p dar cam atit.

de data asta, jucaria prezentata de alienware la CES 2008 m-a lasat cu gura cascata. nu sunt gamer. nu am fost si nu voi fi niciodata, dar ma gandesc numai la ideea de a edita video pe un astfel de monitor. si imi e de ajuns.

are o rezolutie neobisnuita de 2880×900 si aproape un metru in latime. din pacate e rear-projection ceea ce face ca imaginea sa nu fie atit de buna, dar baietzii zic ca are un timp de respuns mai bun decit al unui lcd si asta compenseaza…

imaginile spun totul. 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*