songbird iese la atac

iTunes are acum un rival pe masura. SongBird a fost scoasa de echipa Mozilla. Aplicatia este gratuita, open source si poate fi imbunatatita cu add-on-uri. interfata este foarte asemanatoare cu cea a iTunes asa ca utilizatorul nevoit pina acum sa foloseasca software-ul propus de apple va fi usor de convins sa faca trecerea.

Songbird stie sa importe fisiere cu DRM din iTunes. din pacate software-ul nu e facut sa lucreze cu ultimele modele de iPod sau iPhone. e doar o chestiune de timp.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*