Snow Leopard vine pe 28 august?

inca o saptamana si Mac-ul tau prinde viata. Informatii care duc la concluzia din titlu zburda deja pe net:

Apple a scos din greseala la vanzare un Mac Box Set cu Snow Leopard. Cine a apucat sa-l vada pe Apple Store a facut poze. Mda, pot fi photoshopate, dar care e rostul?

Pe de alta parte, angajatii Apple au inceput sa fie pregatiti pentru lansare si mai ales pentru Suport tehnic si Instalarea Snow Leopard.

Vei cumpara Snow Leopard? Daca raspunsul e DA, vei alege un Mac Box Set (OS X + iWork + iLife)?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Salut Adi.
    Cu siguranta o sa cumpar Snow Leopard, dar am o nedumerire.
    Acum am Leopard 10.5.8 pe un MB Pro luat de vreo luna… dupa upgrade la Snow, o sa am pierd iLife si deci o sa am nevoie sa-l cumpar separat?

  2. Snow Leopard e de vreo 8 zile pe internet si probabil e versiunea finala.Oricum nu ma tenteaza sa-l iau nici gratis.Sa-l cumpar ar fi prea de tot.Sper pentru voi impatimitii( nejustificat zic eu) de Apple stuff sa nu fie un 3gs al sistemelor de operare.

1 Trackback / Pingback

  1. ultima pisica | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*