baterii

am o lanterna de buzunar. una din cele cu un led puternic in loc de clasicul bec – suficient de mica sa fie tinuta ca breloc de chei, dar cu lumina alba, stralucitoare. intr-un cuvint – lanterna de 10 dolari.

de ceva vreme, bateriile au inceput sa slabeasca si acum jucaria e inutilizabila. Evident ca am inceput sa caut baterii de schimb. Nici nu ma gandeam ca nu am sa gasesc niste amarite baterii de ceas AG5.

Radioshack, walgreens, target si mai toate magazinele de electronice pe care le-am vizitat nu aveau asa ceva. Am gasit intr-un final o singura baterie AG5 (mie imi trebuiau 4) intr-un magazin, dar baietzii o vindeau cu 5.99 dolari. OK, poate ca pretul nu ar fi fost o problema, dar decit sa cumpar 4 baterii mai bine luam inca 2 lanterne noi, nu?

am apelat si la ultima solutie (in cazul asta) – internetul. Si am gasit imediat baterii AG5 pe Amazon. Preturile difera in functie de marca, dar nu depasesc un dolar si ceva/baterie, cu tot cu shipping. Daca accepti si “no name-uri” poti sa le iei la 12 centi/bucata.

problema mai mare e ca mi se pare ciudat sa cumpar de pe net patru baterii minuscule.

dupa ce am studiat problema, am hotarit sa mai caut si la Walmart, dupa care dau iama pe Amazon si cumpar un pachet de 10-20 baterii. asa… sa fie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Incearca la Super Walmart departamentul bijuterii si ceasuri unde schimba si baterii la ceasuri sii au o gama larga de baterii pt asa ceva.

  2. Eu mi-am luat o lanterna din asta mica de buzunar cu led insa ce e tare la ea e ca e cu … manivela! Dai la manivela 1 minut si ai lumina pentru cateva ore!
    Am luat-o din Decathlon, e f practica pt ca nu trebuie sa-i schimbi bateriile.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*