3D pe iPhone

uite ca se poate.

Nu este decit un demo de aplicatie cu orientare turistica. Imaginile sunt din Paris. Pentru ca jucaria stie sa se foloseasca de GPS, poti sa te orientezi si sa creezi un traseu virtual catre destinatia dorita.

Mobile 3D City urmeaza a fost trimisa si urmeaza sa apara in AppStore in curind.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Interesanta aplicatie. Oare se foloseste de o conexiune la internet pentru a descarca datele? Sau sunt deja stocate. Asta pentru ca ma uimeste cat de repede se incarca cladirile 3D. Si pe PC in Google Earth parca merge mai greu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*