Spam de la Senat

ce face biroul de presa al Senatului cind se trezeste din somn? Genereaza Spam!

Asa numita “Directie de comunicare si imagine” nu are habar in anul 2010 ca un comunicat de presa nu se trimite la 660 de adrese de mail fara ca acele adrese sa nu fie puse in BCC. Adica, pe intelesul ametitilor de la senat – sa fie ascunse privirilor celorlalti destinatari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*