iPhone 3.1.2 update

NU face Update!

Acestea fiind spuse, sa trecem la ceea ce aduce 3.1.2. Nimic interesant! Sunt rezolvari pentru probleme de care nu am auzit:

• Resolves sporadic issue that may cause iPhone to not wake from sleep

• Resolves intermittent issue that may interrupt cellular network services until restart

• Fixes bug that could cause occasional crash during video streaming

Dar sa revenim la chestiuni importante: Nu face update. Pwnage Tool si Ultrasn0w nu sunt compatibile cu 3.1.2. Nu mai vorbesc de faptul ca un 3G sau 3GS updatat prin iTunes nu va mai putea fi deblocat prea curind….

deja ma astept la ametiti care imi scriu: “… am apasat butonu de update in iTunes si telefonul meu nu mai merge…”

asta da nu cumva Blackra1n de la geohot nu merge si cu 3.1.2…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. buna seara am un 3g care avea un 3.13 pe el si am facut update prin itunes pot face ceva nu cunosc nimic in domeniu eu asa am crezut ca se fac update`urile avea jailbrake si de toate acum imi spune ca nu e compatibil fisierul cand incerc sa revin la 3 .13 help please

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*