noile MacBook

se spune ca intr-o saptamana o sa avem noi MacBook. ce ai vrea sa aduca?

atentie: discutam despre jucariile alea de plastic alb. ele trebuie sa ramana ieftine, altfel nu isi mai au rostul…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. ok. in primul rand eu vreau sa fie si varianta neagra cu tastatura luminata. Cam atat.

    Desigur, gusturile nu se discuta, dar ar fi bestial un macbook alb sau negru, cu ecran LED ceva gen noile modele, dar din policarbonat…ar fi ideal. Nu ca nu mi-ar placea aluminiul, dar a fi frumos, plus ca ma cam zgarie marginile astea ascutite :))

    deci, vrem black!!!

    a! i sa faca unu si de 10′ ca sa omoare concurenta la laptopuri mici. asta asa, inainte de tablet, poate nu au ajuns inca acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*