Smasung Galaxy Tab – o epava?

Nici nu s-a lansat bine si e deja criticata? Review-ul facut de Gizmodo pentru principalul concurent al iPad – Samsung Galaxy Tab – are un verdict dureros:

Typically, the point of a compromise is to bring together the best of both sides. The Tab is like a compromise’s evil twin, merging the worst of a tablet and the worst of a phone. It has all of the input problems of a tablet, with almost none of the consumption benefits.

With more apps geared to its tweener size, it could be a lot better, but it’s not clear they’re coming anytime soon, if ever.

The Tab is an awkward first attempt at this kind of tablet—wait for somebody else to do it better.

Si daca Flash-ul din browser este un argument in discutia contra iPad, iti recomand si articolul lui Walt Mossberg:

I found the Web browser to be a bit jerky in zooming into text and scrolling through long pages. I tested several Adobe Flash videos and websites written in Flash. Sometimes they played and sometimes they didn’t. In all cases, they slowed the browser down. On one site written in Flash, I got a warning saying I might want to “abort” lest the computer become “unresponsive.” In another case, the Tab crashed.

So I conclude that while the Tab does play Flash, it needs work on that score.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

10 Comments

 1. Fu$% Flash,si oricum ar fi Tab-ul e o aberatie cromatica,o tampenie exagerata pe care doar Samsung putea sa o faca.Pretul/performanta e ingrozitor pentru un device de talia astuia…

 2. :))
  Acuma, la modul serios, si pe mine ma deranjeaza un pic faptul ca iPad-ul meu nu are flash, si nu pentru calitatile extraordinare ale tehnologiei, ci pentru faptul ca inca mai sunt multe site-uri cu continut video in flash. Pacat ca trecerea la html5 se face atat de lent. Sincer mi se pare singurul dezavantaj al iPad-ului (nu faptul ca n-are flash ci faptul ca inca mai exista incompatibilitate cu diverse site-uri). Nu sunt un tech-fanatic. Singurul lucru care ma intereseaza este ca in situatia in care dau peste un video pe net sa il pot deschide…ca-l deschid cu flash, html5, sau cu bomba atomica sincer mi-e egal

 3. Oricum preÈ›ul pentru aceasta tableta este foarte mare. La orange preÈ›ul este de la 350 de euro si ceva plus abonament de 35 de euro…. ABERANT…. la bani astia nu-È›i oferă nici măcar un sfert din experienÈ›a pe care È›i-o oferă un iPad, este doar un telefon uriaÈ™…

 4. Ca tot mi-am adus aminte de unul dintre argumentele folosite impotriva iPad-ului: Galaxy Tab n-are USB?! nu se poate !

 5. In momentul de fata niciun device nu sta in picioare in fata lui Apple =)))
  Parca toti sunt cu un an in urma…

 6. O singura chestie mi-a placut la Smasung Galsaxy Tab si aceea este marimea , mi se pare ideala pt o tableta :D. Dar Vb lui AlexS “In momentul de fata niciun device nu sta in picioare in fata lui Apple =))). Parca toti sunt cu un an in urma…”
  Si sincer am avut iPad si acu mam iPhone 4 si nu am simtit lipsa flash ului. Si nici macar nu am frash instalat sau skyfire. Raspunsul la interbarea “este o epava” este DA

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*