WTF of the Day – Mormantul digital

Ce se intimpla cu toate conturile tale de Facebook, Twitter, blogul, adresa de email si alte … “sociale” atunci cind pleci de pe lumea asta? Probabil ca ele vor ramane, incremenite pe net.

Cineva s-a gandit sa faca din cimitir un loc social. Cu alte cuvinte, atunci cind mergi in apropierea pietrei funerare poti sa vezi cine a fost personajul care zace acum acolo, ce cont de twitter a avut si eventual sa-i dai si un LIke pe Facebook. Poti sa-i vezi pozele de pe net, ultimul post de pe blog si tot ceea ce a facut in viata online, cit mai era printre noi.

Totul e posibil cu ajutorul E-Tomb – piatra funerara digitala care are bluetooth incorporat si care se alimenteaza solar.

Ideea pare nobila, dar cred ca nu sunt singurul care o vede cam creepy. Cit de tare fugi daca te trezesti cu un tweet proaspat de la individul aflat la doi metri sub pantofii tai?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. In Romania aceasta piatra o fura groparii iar daca acestia nu o fac, sigur o fura cineva dupa 10 minute

  2. vb unei reporterite la un accident auto… se duce la mortul incarcerat in masina si il intreaba daca mai traieste :)))

  3. Sincer ma apuca rasu’ . Inca putin si o sa iasa un dispozitiv care o sa ne permita sa scriem pe twitter si dupa ce murim. Sincer cred ca este ce-a mai mare prostie pe care am auzit-o in ultimile luni. Daca vrem sa aflam ceva despre un personaj , ce a scris , ce a facut folosim GOOOOOOOOGLE. Chestia asta este inca un motiv sa fim cat mai comozi , sa nu facem pic de efort. Asta este parerea mea.

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention WTF of the Day – Mormantul digital | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*