WTF of the Day – Mormantul digital

Ce se intimpla cu toate conturile tale de Facebook, Twitter, blogul, adresa de email si alte … “sociale” atunci cind pleci de pe lumea asta? Probabil ca ele vor ramane, incremenite pe net.

Cineva s-a gandit sa faca din cimitir un loc social. Cu alte cuvinte, atunci cind mergi in apropierea pietrei funerare poti sa vezi cine a fost personajul care zace acum acolo, ce cont de twitter a avut si eventual sa-i dai si un LIke pe Facebook. Poti sa-i vezi pozele de pe net, ultimul post de pe blog si tot ceea ce a facut in viata online, cit mai era printre noi.

Totul e posibil cu ajutorul E-Tomb – piatra funerara digitala care are bluetooth incorporat si care se alimenteaza solar.

Ideea pare nobila, dar cred ca nu sunt singurul care o vede cam creepy. Cit de tare fugi daca te trezesti cu un tweet proaspat de la individul aflat la doi metri sub pantofii tai?

4 Comments

  1. vb unei reporterite la un accident auto… se duce la mortul incarcerat in masina si il intreaba daca mai traieste :)))

  2. Sincer ma apuca rasu’ . Inca putin si o sa iasa un dispozitiv care o sa ne permita sa scriem pe twitter si dupa ce murim. Sincer cred ca este ce-a mai mare prostie pe care am auzit-o in ultimile luni. Daca vrem sa aflam ceva despre un personaj , ce a scris , ce a facut folosim GOOOOOOOOGLE. Chestia asta este inca un motiv sa fim cat mai comozi , sa nu facem pic de efort. Asta este parerea mea.

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention WTF of the Day – Mormantul digital | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*