Ski Romania pentru iOS

Cit ghinion sa ai incit sa lansezi o aplicatie romaneasca exact in acelasi weekend cu Google Maps? Ei bine, dupa doar citeva zile, Ski Romania a ajuns sa fie cea mai downloadata aplicatie din iTunes Romania. Dupa Google Maps.

Are si de ce sa fie! Design placut, interfata curata si, mai ales, este gratuita.

Ski Romania este ghidul complet al partiilor din tara noastra. Ai nevoie sa stii care este grosimea stratului de zapada sau vremea intr-o anumita locatie? Gasesti informatiile dintr-o privire prin aceasta aplicatie.

Oare daca apare pe boio.ro depaseste Google Maps in AppStore Ro? E putin probabil, dar asta nu te va impiedica sa o descarci si sa te bucuri de ea. Cu atit mai mult cu cit Ski Romania este facuta de “Work in Progress” – o agentie de developement din Cluj-Napoca.

Apropo, imi place si faptul ca folosesc Push Notifications pentru momentul in care o partie se deschide sau se inchide si pentru perioadele in care se asterne un strat nou de zapada.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Aplicatia suna bine, da multe info pentru partie, dar pe mine nu ma multumeste, daca merg la Snowboard sau vreau sa vad cum e partia, dau la Live Webcam si vad 360° :) sper sa adauge si in aplicatia respectiva, pardon, partiile sa ofere asa ceva.

  2. Poate nu am studiat-o eu îndeajuns, dar are cumva și opțiunea de a afișa cele mai apropiate pârtii față de locația mea?

    Am câteva pe o rază de 100 km și mi-ar plăcea să le afișeze doar pe acelea de exemplu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*