singe de “plastic” pentru transfuzii

asta e chiar o inventie care merita toata atentia. niste baieti de la o universitate din marea britanie au dezvoltat un …lichid care are aceleasi proprietati ca si singele uman. el poate fi folosit pentru transfuzii, dar numai pentru o durata scurta de timp.

asta inseamna ca mesajele alea de pe messenger cu "da acest mesaj si Gigel – care are nevoie de singe – o sa primeasca o noua viata!" o sa inceteze de acum inainte??

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*