domenii noi: .jobs, .mobi, .safe…

de anul viitor vom putea sa ne alegem adrese de domenii din ce in ce mai exotice. ICANN (institutia care reglementeaza numele de domenii la nivel international) a acceptat recent mai multe propuneri.

printre ele gasesti domeniul .safe – el va fi acordat celor care au jucarii in comertul electronic, sau banking online. pe linga el poti sa-ti alegi un domeniu de tip .jobs, .mobi, .cat sau .tel. este evident ce fel de utilizatori pot sa-si cumpere un astfel de domeniu. 

aaa, si pun pariu ca nu stia ca din 2004 exista domenii precum .travel sau .asia.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*