google reader pe mail

eu astept inca momentul cind google va combina reader-ul cu gmail in totalitate in asa fel incit sa-ti poti citi feed-urile din inbox. pina atunci insa, o optiunea noua a google reader aduce aceasta posibilitate un pas mai aproape.

vorbesc despre posibilitatea de a forwarda sub forma de email un text primit in google reader. pe linga info propriu-zisa poti sa mai adaugi pina la 100 de cuvinte pentru prietenul caruia ii trimiti mailul. in felul asta poti sa-i povestesti de ce i-ai trimis textu sau sa faci niste adnotari.

bun asa..orice pas inainte e un sut …pentru altii…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*