Simplenote redesenat pentru iOS 7. Vine si pe Mac

Aplicatia mea cea mai folosita de pe iPhone se pregateste pentru o mare relansare. Developerii Simplenote au anuntat astazi ca sunt in perioada de beta testing pentru variantele de Mac, Android si iOS 7.

Noul Simplenote va fi mai… simplu (no pun intended) si odata cu noul design vor disparea citeva functii pe care oricum nu le folosea nimeni (ex.: sortarea invers cronologica).

Developerii promit ca muta partea de sincronizare pentru Simplenote pe serverle Automattic (creatorul WordPress). Stim deja ca Automattic a cumparat Simplenote inca de la inceputul anului. Ei spun ca aplicatia va fi mai rapida, mai sigura si se va sincroniza mai repede.

Partea cea mai interesanta este ca va disparea Simplenote Premium. Adica acea taxa anuala. O parte dintre functiile Pro vor aparea in Simplenote. Totul se intimpla in saptamanile urmatoare.

Eu pot sa spun ca folosesc Simplenote in combinatie cu nvALT (pt Mac) in fiecare zi si sunt foarte multumit de cum functioneaza. Sunt curios cum va arata Simplenote pentru Mac, dar sper ca actuala compatibilitate cu nvALT nu va disparea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Eu mai degraba sper ca nu va disparea sincronizarea cu dropbox (desi cam la asta se cam rezuma tot ce era premium, nu?). Apropo, tu pe care din variante o folosesti?

  2. Aha, ok. Stiu ca nvALT lucreaza cu simplenote, insa asta inseamna ca notele tale pe Mac nu sint in fisiere text individuale, nu?

  3. @Lucian F: ba da. sunt in fisiere text individuale si acel folder in care stau ele este, din intimplare in dropbox. Dar asta doar ca un back-up secundar. Ma bazez pe sincronizarea cu simplenote.

  4. Got it. Apropo, am reusit sa citesc si eu postarea de pe blogul lor. Mie nu-mi reiese de acolo cum ca ar disparea varianta premium. Nu e clar ce vor sa zica prin “we’re pausing premium upgrades” insa faptul ca zic “if you’re already a premium user you’ll get a free extension” sugereaza ca free user-ii nu vor avea parte de acelasi lucru.

    Deci eu mai degraba as intelege ca temporar n-o sa poti cumpara abonamentul premium, dar el o sa existe in continuare, si ulterior or sa mai adauge features. Chiar ma intrebam cind am citit postarea ta, care-i poanta, in fond au si ei facturi de platit.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*