firefox for iPhone

ne place sa visam… sau poate nu.

apple nu va aproba niciodata un lt browser in jucariile lor. cel putin nu prin appStore, oficial.

dar daca mozilla ne da firefox prin installer? video de mai jos nu e decit un concept. dar nu arata rau deloc… si daca ne gandim ca poate sa vina cu flash si cu toat bunatatile unui browser adevarat …chiar merita.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. salut …..t urmaresc de mult timp..bravo sa o tii tot asa…..am o intrebare….vin in state in iulie..mai exact MIAMI,SI AS DORI SA IMI CUMPAR UN IPHONE 1.0…SE MAI GASESC

 2. @george: in Miami gasesti in downtown iPhone din prima generatie. singura problema e ca indivizii le vind cu peste 5-700$. deci nu merita absolut deloc.

  iPhone nu se mai gaseste in apple store si nici in magazinele/la dealerii at&t

 3. super tare video-ul asta! Suna bine viitorul Mozilla
  @george nu tre sa mergi in state sa-ti iei un Iphone 1. In Romania gasesti pe net la 19 milioane versiunea de 16GB si la 17 versiunea de 8GB. Aia inseamna 499$ si respectiv 450$.

 4. @bogdanobi: nu stiu dupa ce curs calculezi tu dolarul, dar 17 milioane nu fac 450 :)

  pe de alta parte, orice iphone din generatia 1 care depaseste 11 mil lei pt versiunea de 8 Gb e hotie curata.

 5. mda, sorry ma gandeam la altceva cand am copiat, toate preturile erau in euro si atunci e ok transformarea. Da, si mie mi se pare foarte mult pentru un Iphone 1 da asta e… asteptam sa vedem ce preturi va aduce orange in romania.

 6. eu am primit un i-phone azi si sunt multumita de el daca vreti ceva detalii va pot raspunde

1 Trackback / Pingback

 1. La Bebe

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*