si mai de nisa

uite ca pot sa apara si bloguri din ce in ce mai de nisa. asta e unu micutz dezvoltat pe linga un site de cazari la mamaia, dar ideea e mijto.

daca autorul o sa posteze pe blog mai multe din aventurile unui intreprinzator in domeniul imobiliarelor sau despre cum e in extrasezon la mamaia si o sa ne dea si poze mai multe, sigur va creste repede si bine…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Vai da `securist` mai esti.
    Nici nu am lansat oficial Blogul si deja am fost reperat.

    Ma bucura faptul ca iti place ideea si mie imi placea de la initierea proiectului dar nu am avut timp de asa ceva.

    Fi sigur ca voi posta cu timpul voi adauga `articole` si din trecut putina rabdare.

1 Trackback / Pingback

  1. Blog de nisa Cazare Mamaia Constanta |

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*