Shoe society

Am mai auzit una azi. O colega este inscrisa in ceea ce se numeste “Show Society”. Plateste o taxa lunara de 40 dolari si primeste o pereche de pantofi. Daca nu ii plac incaltarile poate sa-si aleaga o poseta.

Ideea nu e rea si as vrea sa o vad aplicata la gadget-uri sau alte chestii mai importante. O singura intrebare am: ce faci cu 12 perechi de pantofi pe an?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Intreaba femeile ce fac cu 12 perechi de pantofi pe an, sau 12 posete, daca si-ar permite nevasta mea ar cumpara la fiecare rochie o pereche de pantofi si o poseta

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*