“jurnalist = orice om cu o camera, care pune intrebari”

il urmaresc pe Robert Scoble pe twitter. e unul dintre cei cu cei mai multi followeri. astazi a facut insa, o gafa mai mare decit el.

“I think some people need a lesson on what journalism is. I point my camera at people and ask them questions. THAT is journalism”

ba bine ca NU. problema lui e ca retelele sociale i-au dat aripi. daca estii aprobat sau urmarit de oameni, nu inseamna ca esti si cel mai inteligent “out there” si in nici un caz, nu inseamna ca esti jurnalist.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Adriane,

    Si sa vezi acasa, corespondent antena1 si prima tv, cu o camera HD… in care omu a bagat 4 mii de euro, pe langa o ampla colectie de alte camere… ai slabe, cu care facea nunti omu, a dat din greseala si el sa fie corespondent. Omu nu are o treaba cu ramura asta a muncii, dar stie sa puna intrebari pertinente, sau mai bine zis are tupeul jenant, iar la final… se auto si anume intituleaza cel mai tare jurnalist corespondent, ca de el are cele mai tari stiri, e cameraman si reporter.
    Traim printre ei… sunt apreciati de “novici” si sunt ai nostri… scarba sincer la adresa lor, oameni care deschid calculatorul si intreaba ” aut of licentze” ce inseamna aia, ca imi tot afiseaza in colt…

    P

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*