iPhone 1.1.2 unlock retards

citesc de ceva vreme cu ajutorul google blog search reactii ale europenilor care si-au luat iPhone (din ala de la O2 sau t-mobile germany, gata blocat si care vine cu firmware 1.1.2). Majoritatea credeau ca il pot debloca fara probleme asa ca au dat banii fara sa se gandeasca.

si uite ca nu se poate (inca). asa ca incep baietzii sa plinga pe forumuri si pe blogurile proprii. primii pe lista sunt, bineinteles, britanicii care si-au dat seama ca americanii le-au luat-o inainte de data asta …

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*