senior journalist?

am mai vazut una noua: o tanti de la o revista economica zice ca e “senior journalist”.

cred ca au pacalit-o astia ca e sefa peste masa si cosul ei de gunoi si nu i-au dat nici un ban in plus da i-au dat voie sa foloseasca un titlu mai pompos.

unde au disparut reporterul, redactorul, secretarul de redactie, editorul, seful de departament, reporterul special, redactorul sef si directorul din manualele de jurnalistica?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*